H2O Plus+ Skincare Lighting Design


H2O+ wanted to refresh their image with a new lighting design concept for their Vancouver and Toronto shops.  Our new design created a space that felt airy and open using a high level of ambient light and featuring a central lit ceiling element. Merchandise was illuminated using a combination of fluorescent and metal halide accent lights, while vertical light pockets grazed the highly textured wall-coverings.

Close coordination between the lighting design team and the project architects allowed the millwork lighting to be integrated in the display walls with very limited space.  Remote ballasts were utilized to reduce heat at the display areas.

Skincare stations throughout the boutique were brightly lit in contrast to appear more vivid and inviting to customers.


 

Additional Lighting Design Photos